ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Τη Χριστίνα τη γνώρισα λίγους μήνες πριν φέρω στον κόσμο το μικρό μου αγοράκι. Ήταν δίπλα μου τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης μου. Με προετοίμασε κατάλληλα ώστε να γεννήσω με τον πιο όμορφο και φυσικό τρόπο το παιδί μου. Ήταν δίπλα μου απο την αρχή μέχρι το τέλος του τοκετού μου. Ήταν εκεί και αφού γέννησα. Με έμαθε πως να το φροντίζω , να το ταΐζω, να το κάνω μπανάκι.. Με έμαθε πολλά και κυρίως με έκανε να απολαύσω στο μέγιστο αυτήν την τόσο όμορφη περίοδο της ζωής μου. Όπως βοήθησε εμένα έτσι έχει βοηθήσει και πάρα πολλές άλλες μανούλες. Όλες την έχουμε μες την καρδιά μας και την ευχαριστούμε πολύ για το τόσο πολύτιμο έργο της. Η Χριστίνα είναι η μαία μας. Η Χριστίνα απο σήμερα είναι και μαμά.

Λίγες μέρες πριν κάναμε μια φωτογράφιση εγκυμοσύνης στο σπίτι της.  Η Χριστίνα ήρεμη και ευτυχισμένη. Είχε ολοκληρώσει και τις τελευταίες της υποχρεώσεις και απλά περίμενε το μωράκι της να πάρει τη μεγάλη απόφαση. Λίγο πριν το τέλος της εγκυμοσύνης είναι μια ωραία περίοδος για τη φωτογράφιση μιας και οι μέλλουσες μανούλες έχουν τελειώσει απο όλες τους τις υποχρεώσεις και είναι ήρεμες και χαλαρές.

Χριστινάκι κάλως δέχτηκες το ομορφότερο δώρο της ζωή σου. Να είναι υγιής, τυχερός και ευλογημένος….

OLIVIA_03

OLIVIA_04

OLIVIA_01C

OLIVIA_05

OLIVIA_06C

OLIVIA_07

OLIVIA_08

OLIVIA_09copy1

OLIVIA_10

OLIVIA_12

OLIVIA_19

OLIVIA_21

Aφού τελείωσε η “επίσημη” φωτογράφιση η Χριστίνα έκανε τις ασκήσεις με τη μπάλα, αυτές που προτείνει σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες να κάνουν.

OLIVIA_13

OLIVIA_15 doble bwOLIVIA_16bw

OLIVIA_18copybw

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s